Papagayo

Papagayo

Grabaciones en Oxigen Studis:

EP (2012)

Papagayo fa els primers passos l’estiu de 2010. Un any després el grup grava la seva primera maqueta: «Papagayo» que presenten a més de 50 localitats. L’any 2013 graven el seu primer disc: “Origen”, produït per Chalart58 que ja compta amb més de 2000 descàrregues.

A l’hivern del 2014 graven a 6dB »La vida ha despertat», dos cançons amb la que presenten als nous membres de la banda. Al juny del 2014 comencen la gira »La vida ha despertat» que culmina amb un gran concert al Festour de Cambrils davant de més de 7000 persones.

Papagayo comença el 2015 enregistrant el seu segon àlbum: Wairuä. El disc és mestissatge en estat pur i condueix a un viatge d’estils diversos però amb un so comú. Els 10 temes transporten a un ambient natural i molt personal. De temàtica eminentment sentimental, Wairuä és un missatge d’optimisme que convida a la festa i el ball.

Wairuä ha estat produït per Chalart58 a La Panchita (Barcelona) i compta amb les col·laboracions dels cantants Alguer Miquel i Sergi Carbonell (Txarango), Oski Jah (Zulu 9.30) i Xavi Ciurans (Gertrudis). En la secció instrumental van col·laborar: Marc Anglès (trompeta) i Darío Barroso (guitarra). El disc s’ha pogut finançar gràcies a una campanya de micromecenatge en el que han participat 50 mecenes.

Papagayo